Bedrijven en scholen verbinden: Aankondiging Open Bedrijvenroute 2025

We zijn druk bezig met de organisatie van een uniek evenement: de Open Bedrijvenroute Dordrecht 2025. Deze dag biedt bedrijven in Krabbepolder Zeehaven de gelegenheid om leerlingen van lokale middelbare scholen te laten kennismaken met jullie organisatie.

Dit evenement is een uitstekende kans om je bedrijf te presenteren, potentiële talenten te ontmoeten en een bijdrage te leveren aan de toekomst van de arbeidsmarkt in Dordrecht. Door deel te nemen help je jongeren inzicht te krijgen in de diverse carrièremogelijkheden binnen je sector.

Meerdere middelbare scholen hebben aangegeven graag van deze kans gebruik te willen maken, het gaat om ongeveer 400 (tweede- en derdejaars) leerlingen op het VMBO en MBO die willen deelnemen. 

Stel ook je bedrijf open tijdens de Open Bedrijvenroute Dordrecht 2025:
Waarom meedoen?

  • Promoot je bedrijf: Laat zien wat je bedrijf uniek maakt en trek toekomstige werknemers aan.
  • Netwerk en inspireer: Bouw relaties op met de volgende generatie professionals en inspireer hen met je verhaal.
  • Geef terug aan de gemeenschap: Speel een actieve rol in de ontwikkeling van lokaal talent en de werkgelegenheid.

Het deelnemen aan de Open Bedrijvenroute Dordrecht 2025 is kosteloos, we vragen alleen een bijdrage van €250,- ex btw per bedrijf voor marketingmiddelen zoals drukwerk, programmaboekjes e.d. De kosten voor de gehele organisatie, inhuren van busvervoer en alle bijkomende kosten worden volledig betaald door het Ondernemersfonds Krabbepolder Zeehaven.

Aanmelden
De scholen zijn heel enthousiast en zien het als een mooie kans, we hopen op deelname van veel bedrijven. De datum zal eind januari 2025 worden (exacte datum maken we snel bekend). Het programma zal ongeveer een hele dag in beslag nemen, over de invulling hebben we dan uiteraard nog nauw contact om een interessant programma met elkaar op te zetten.

Aanmelden kan eenvoudig door een e-mail te sturen naar de organiserende partij: By Lipman, Joyce Lipman, joyce@bylipman.nl (06-22290213). De deadline voor aanmelden is 1 oktober 2024.

Mis deze kans niet om je bedrijf in de schijnwerpers te zetten en een waardevolle bijdrage te leveren aan de toekomst van onze stad. Wij hopen van harte op je deelname en gaan er met elkaar een mooi evenement van maken!