Eerste hulp bij verduurzamen

Wil je weten hoe jouw bedrijf nog energie kan besparen?  Ben je benieuwd of zonnepanelen eigenlijk nog wel rendabel zijn, door al het nieuws over files op het stroomnet en boetes op terugleveren? Zoek je hulp bij het beoordelen van offertes voor zonnepanelen of warmtepompen of bij het aanvragen van subsidies? Wil je zuiniger omgaan met grondstoffen? Of wil je meer groen rondom jouw bedrijf? Neem dan contact op met de duurzaamheidscoach voor Krabbepolder Zeehaven Zuid voor onafhankelijk advies over verduurzamen.

Ondernemersfonds Krabbepolder Zeehaven Zuid heeft Stichting Stimular gevraagd om de ondernemers kosteloos te ondersteunen met onafhankelijk advies over duurzame maatregelen, hulp bij het selecteren van een geschikte aannemer of installateur en/of het uitzoeken en aanvragen van subsidies voor het uitvoeren van duurzame maatregelen. Geen dikke rapporten maar praktische hulp waarmee jouw bedrijf eenvoudiger kan verduurzamen.

De Stimular adviseur komt bij jouw bedrijf langs en bespreekt de vragen en wensen. Tijdens het bezoek brengt de adviseur ook gelijk in kaart welke maatregelen we collectief kunnen organiseren op het bedrijventerrein.  

Er is ruimte voor 20 deelnemers, dus meld je snel aan. Aanmelden kan bij Isaiah Libanon via i.libanon@stimular.nl of 010-238 28 28.